Ћоше за LEGO коцкице > LEGO MOCs

Идемо Чачак

(1/3) > >>

maestrosalle:
Поздрав свима, зовем се Александар, из Чачка сам и од скоро сам почео да прикупљам лего коцкице. На Зокијев наговор качим моје почетничке креације. Знам да нису ни прићи вашим ремек делима али поправићу се временом, а и набавити делове који ми требају :).







Belgrade`s finest:
Сјајан почетак :) можеш ли макар слике мало веће резолуције да ставиш, да се мало загледам(о) :)

плави дворац обећава

maestrosalle:
Ево постављене квалитетније слике. А и да додам још једну слику замка. Тренутно је у фази адаптирања/проширења мало је и поцрвенео ;)

archy970:
Lepo izgleda imenjace i ne sekiraj se, gradjevine ne zavise samo od tvoje graditeljske sposobnosti vec i od raspolozivih kockica. Ja sam u maju prosle godine imao 300 kockica na raspolaganju i resio da se prikljucim klubu, sada ih imam preko 20000 od kojih sam napravio par interesantnih gradjevina. Bitno je da krenes, vremenom se polako skupe kockice.  ;) :D

P.S. ovaj drugi prosireni zamak ti izgleda mocno, steta sto nemas inverted slope-ova i brick arch-ova da to malo dobije lepsi fazon. Ali i ovako je lepo.

Belgrade`s finest:
Управо тако. Сваки почетак је тежак, временом буде лакше кад стекнеш рутину и искуство. Ја сам на почетку био лош, а и имао сам мало коцкица. Биће то још боље, а што се тиче скроз плавог дворца, мало га прошараш црном или светло плавом да разбијеш монотонију.

 ;)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju