Legija - Klub ljubitelja LEGO kockica > Информације о клубу

Takmicenje "Crtani likovi" od RoLUG-a

(1/1)

Belgrade`s finest:
Konacno, danas su objavljeni rezultati glasanja i pobednici ovog takmicenja. Ukupno je bilo poslato 13 radova, od cega se mozemo pohvaliti da su 2 rada bila od nasih clanova-koosnivaca Legije, Miroslava i Mixona. :)

Link:
http://www.rolug.ro/2014/07/castigatori-si-concluzii/

Tabela:


Miroslav je osvojio jako cetvrto mesto, iako je mozda zasluzio da se umesa u borbu za medalje, no, to je bilo na sudijama i ziriju da odluce.  :)

Postoji ogranicenje slanja - 4 fotografije, ali cu okaciti sve fotke, pa su poslate najbolje i usko vezane za radnju koja se odvija.

Vise info o Miroslavovom MOC-u:
Ideja je da se MOC sastoji iz dve scene, laboratorija gde Dekster radi i njegova sestra koja dotrčava i pritiska famozno crveno dugme. I sa druge strane postapokaliptična scena, gde je sve uništeno, crno i izgorelo.






Vise info o Mixonovom MOC-u (Medved Jogi)
http://www.rolug.ro/2014/07/lucrarea-9-yogi-bear/

Miroslav:
Više kvalitetnijih slika je moguće videti u mom Flickr albumu:
https://www.flickr.com/photos/72305675@N07/sets/72157645730008741/
;)

Hlapen:
Bravo za Didi i Jogija i brata Tarzana!

 :D

Belgrade`s finest:
Ostaje mali zal zasto Legozemunac nije ubacio i simpanzu Chitu i naravno Dzejn :) Kao klinac sam voleo da nosim kostim od Tarzana :) Iskreno, tamniji slon, i Tarzan mu na ledjima, bi bila vrhunska diorama negde u dzungli :)

Sto se tice Jogija, mislim da je falio mali rodjak mu Bu-bu :) Ljutiti teksaski rendzer kako dize ruku je ispao vrhunski :) kao i tabla sa kamp-upozorenjima. Ko pamti ovaj crtac, zna da je bila i tabla "Do not feed bears" :)

Sredinom avgusta cemo i mi organizovati takmicenje, s drugacijom tematikom i pravilima dodeljivanja poena :)

Mixon:
Ha ha ha... na tabli piše please dont feed bears, a zatim precrtano ono dont!  ;D setio sam se i toga ali nisam mogao da to napravim...

Navigacija

[0] Indeks poruka

Idi na punu verziju