Legija - Klub ljubitelja LEGO kockica > Информације о клубу

Друга изложба клуба Легија, у ШЦ Стадион, 13-14.09.2014., слике и извештај

<< < (2/5) > >>

Belgrade`s finest:
Ne mrzim, ladno zaboravio izgleda :( Ne secam se tacno kad sam krenuo da snimam, jel pre ili posle kad si otisao.

archy970:
Pre, na snimku se vidi u jednom trenutku vrh utovarivaca i to je sve od mog truda, na najavi izlozbe takodje nema reci o technic-u i na slikama jedva jedna u gro planu. I bolje da ti ne kazem kako sam se osecao kad sam sinu pustio snimak da gleda a on me pitao "a gde su moji baheri i kamion"?

Miroslav:
Na fejsbuku ima tvog tehniksa koliko ti duša želi. :)

Slažem se da smo uspeli da te zapostavimo u tim izveštajima, mislim da nisi jedini kome se to dogodilo. Imali smo drugih briga posle izložbe tako da je moja krivica što to nije na vreme ispravljeno.

Mada ne znam šta se buniš, tvoje kocke su bile na pravom prestolu, svi živi su stali i gledali isključivo njih, a uz Star Wars na Technics smo najviše motrili što se tiče pipanja i kradje. ;D
Trebao si da vidiš kako mi je čuka radila kada sam došao u nedelju ujutro i video da nema tvog daljinca. Prekopao sam sve kutije dok nisam naleteo na mesto gde ga je Hlapen uštekao. :-[

archy970:
Ne ljutim se ja, nisam takav lik. :D Cuo sam pricu za daljinski, smejao sam se iako znam kako ti je bilo zbog toga. Salim se ja malo, u neku ruku mi nije bilo ni svejedno ali nemam razloga da zamerim ni tebi ni Zokiju, znam kako je sredjivati slike, muka me uhvati kad treba nesto da izbacim na fejs. ;)

Miroslav:
https://www.facebook.com/LegijaLUG

Ima 300+ fotki sa izložbe. :)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju